Hirdetés

Call of Duty: WWII - jutalom jár azért, ha mások ládanyitogatását nézzük

|

A második világháborús lövölde kap egy közösségi helyet is, ahol társainkkal együtt csinálhatunk mindenfélét két multiplayer meccs között. Vannak egészen fura megoldások is itt.

Hirdetés

A játék bejelentése óta már nagyon sok mindent tudtunk meg a Call of Duty: WWII-ról és annak zombimódjáról is. Most pedig a GameInformernek köszönhetően kiderült, hogy mi mindenre lesz jó az a hub, ahol a meccsek közti időt töltjük majd.

Hirdetés

A Headquarters-ben egyszerre legfeljebb 48 játékos lehet jelen, a történet szerint itt három nappal a normandiai partraszállás után járunk, ez a szövetségesek főhadiszállása. Többek között itt nyithatunk majd loot boxokat, amikből különféle kozmetikai cuccokat szerezhetünk, és

azok is részesülnek valamilyen jutalomban, akik csak nézik, hogyan nyitogatjuk a ládákat.

Kicsit azért lezsibbad itt az ember agya, de nincs mit tenni, a ládanyitogatás 2017 vezényszava, ha tetszik, ha nem. Emellett 1v1 harcokat nyomhatunk a The Pitre keresztelt arénában, fegyvereket tesztelhetünk, beszélgethetünk a többiekkel, lesznek napi és heti küldetések is, és egyéb, különleges eseményekre is számíthatunk.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)