Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - nem csak szebb, pontosabban is céloz

|

Nem csak szebb grafikát kapunk a felújított Call of Duty: Modern Warfare változatban, de sokkal részletesebb beállítási lehetőségeket is.

Hirdetés

Egyre jobbnak tűnik a videók alapján a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, habár hozzá kell tenni, hogy ebben sokat segít az eredeti játék hatalmas népszerűsége. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs hova fejlődni, a Raven Software pedig igyekszik ténylegesen minden téren többet nyújtani.

A játék vezető dizájnere, Amos Hodge a Twitteren osztotta meg a nagyközönséggel, hogyan javítanak a Remastered változatban a kontrollerek beállítási lehetőségein. Az eredeti Call of Duty 4: Modern Warfare játékban 10 féle paraméterrel állíthattuk be a kontrollerünk érzékenységét, viszont ebből a táblázatból kiderül, hogy az új kiadásban már 20 beállítást találhatunk meg. Ujjé.

Ez önmagában még talán nem tűnik nagy dolognak, de könnyen következhet belőle, hogy ha a srácok még egy ilyen apróságra is külön figyelmet fordítanak, akkor valószínűleg másféle aprólékos beállítási lehetőséggel is gazdagodik majd a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)