Hirdetés

BREAKING: Befutott az Assassin's Creed Shadows első trailere

|

Megkaptuk a feudális Japánban játszódó Assassin's Creed legelső előzetesét és hivatalos részleteit, ami alapján igaznak bizonyultak az eddigi szivárgások.

Hirdetés

A Ubisoft még 2022-ben leplezte le, hogy a boszorkányos Codename Hexe mellett készül a Japánba elkalauzoló Codename Red is, amely az Assassin's Creed Odyssey mögött is álló Ubisoft Québecnél készül. Annyi volt hivatalos a projektről, hogy egy nyitott világú shinobi fantáziát élhetünk át a játékkal, amelynek fókuszában a lopakodás és az észrevétlenség lesz, az azóta érkezett jelentések pedig többek között azzal egészítették ki a koncepciót, hogy két karaktert is terelgethetünk majd

Az egyikük egy afrikai szamuráj, Jaszuke lesz, aki valóban létezett, de állítólag jelentősen átdolgozták és a játékhoz igazították. A másik pedig egy őslakos shinobi, Naoe, aki szövetségre lép majd Jaszukéval. A főhősök kiléte mellett kiszivárgott már a játék megjelenési dátuma és a borítóképe is, most pedig megérkezett a hivatalos bejelentés a legfontosabb részletekkel.

Hirdetés

Az alábbi, a magyar Digic Pictures által készített trailer egyelőre nem mutatja meg a játékmenetet, viszont filmszerű ízelítőt ad az Assassin's Creed Shadows hangulatából, világából és a karaktereiből is, megerősítve, hogy valóban ketten lesznek. A júniusi Ubisoft Forwardon bővebben is bemutatják majd, hogy mit tud a Shadows, addig be kell érnünk egy látványos trailerrel (amit nálunk magyar felirattal nézhettek): 

A látványos előzetes mellett kaptunk egy hosszabb videót is, ami Jaszukét és Naoét mutatja be: 

A szivárgás igaznak bizonyult, az Assassin's Creed Shadows megjelenésére valóban november 15-én számíthatunk majd PC, PlayStation 5 és Xbox Series X platformokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)