Hirdetés

Már ki is szivárgott az Assassin's Creed Shadows megjelenési dátuma

|

Villámgyorsan elszólta magát a Ubisoft az Assassin's Creed következő része kapcsán.

Hirdetés

Elegánsan egy nappal a Ghost of Tsushima: Director's Cut PC-s változatának megjelenése előtt, május 15-én este 18:00-kor mutatja be a Ubisoft az Assassin's Creed sorozat következő teljes értékű részét, a korábban Codename RED néven emlegetett Assassin's Creed Shadowst. Egyelőre annyit tudunk, hogy egy animációs trailer érkezik, ami nem mutat majd játékmenetet, csak a hangulatot próbálja átadni, és a főhőssel ismertet meg minket.

A megjelenési dátum leleplezését is szerdára tartogatta volna a Ubisoft, de az olasz nyelvű stream leírásában véletlenül benne maradt.

Hirdetés

Eszerint - ahogy azt régóta sejtjük - még idén elmerülhetünk a japán kalandokban: 2024. november 15-étől játszhatjuk majd az Assassin's Creed Shadowst. A platformokat ez a leírás sem erősítette meg, viszont a neten keringő információk szerint PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon játszhatunk majd, PS4-en és Xbox One-on már nem - ez ugyancsak nem egy meglepő döntés.

Így elég ideje lesz a kiadó másik nagy idei dobásának, a Star Wars Outlawsnak is kellőképpen elterjedni, meg persze nekünk, hogy végigjátsszuk. Hogy mit hoz még az idei év őszi szezonja, az várhatóan a Summer Game Fest keretében derül majd ki június elején.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)