Hirdetés

A Battlefield V utolsó tartalmi csomagja érkezik majd nyár elején

|

Hamarosan véget ér a Battlefield V tartalmi támogatása, utána már csak kisebb javítócsomagokra számíthatunk a DICE háborús FPS-e terén.

Hirdetés

A DICE tegnap este bejelentette, hogy a Battlefield V nyáron kapni fog egy új tartalmakat, fegyvereket és játékbeli finomításokat tartalmazó csomagot. Míg ez alapvetően egy nagyon jó hír, az már kevésbé, hogy ez a frissítés hozza majd el a játék utolsó újdonságait. Ha befutott a júniusi tartalom (ami a COVID-19 miatt lehet, hogy késni fog), utána csak tapaszokra számíthatunk.

Hirdetés

A heti küldetések és jutalmak maradnak, illetve a stúdió készül több közösségi eseménnyel is, de ezzel a Battlefield V támogatása tulajdonképpen véget is ér. Tekintettel arra, hogy a játék 2018. őszén érkezett valamelyest érthető a döntés, ugyanakkor ott van a szintén DICE fejlesztette Battlefront II, ami egy évvel idősebb és a mai napig kapja az újdonságokat, emiatt kicsit fájhat a Battlefield rajongók szíve, mivel a második világháborús élmény háttérbe szorul.

A jelenlegi aktív háborús móka, az Into the Jungle február 6-án kezdődött és április 29-én ér véget. Ti nyomjátok még a játékot, vagy már elveszett az érdeklődés a fronton?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)