Hirdetés

Battlefield 1 - így változik a Specializations rendszer

|

A DICE csapata megosztott néhány részletet a játék következő komolyabb frissítéséről, amit minden aktív vagy visszatérő játékosnak érdemes megismernie.

Hirdetés

Hamarosan egy éves lesz a Battlefield 1, viszont ez közel sem jelenti azt, hogy akár egy kicsit is megcsappant volna a játék iránti érdeklődés. Sőt, nemrég tudtuk meg, hogy a Battlefield 1 kiváló számokat produkál, a DICE pedig még egy jó ideig fogja bővíteni és csiszolni a játékot.

Habár még korai fázisban van a változtatás, hamarosan tesztelhető lesz a Specilizations rendszer egy alaposan átalakított változata, amelynek részleteit egy Reddit bejegyzésben osztotta meg a fejlesztőcsapat a játékosokkal. A játék producere, Jojje Daluende szerint arra ment rá a csapat, hogy több lehetőséget adjon a játékosok kezébe:

"A specializációkat úgy terveztük meg, hogy több lehetőséget és változatosságot biztosítson a játékosoknak az egyes kiteken belül, de nem feltétlenül több tűzerőt. Az opcióknak több mélység és stratégiát kell hozzáadnia a játékhoz."

Minden karakterosztály hozzáfog férni hét általános specializációhoz, illetve kettő olyanhoz, ami egy adott kithez köthető. A Flak, Cover és Quick Regen automatikusan elérhető lesz mindenkinek, viszont a többit Service Assignmentek teljesítésével érhetjük majd el, melyekhez az In the Name of the Tsar kiegészítő keretében érhetünk majd el.

A bejegyzésből nem derül ki a frissítés pontos időpontja, de ha minden igaz, akkor hamarosan mindenki kipróbálhatja ezeket az újításokat PC-n. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)