Hirdetés

Battlefield 1 - olasz vagy francia katona van a képen?

|

Nagy vita kerekedett a Battlefield 1 rajongók körében egy Twitteren bemutatott új kép kapcsán.

Hirdetés

Az EA Italia tegnap rakott ki egy képet Twitter oldalára egy olasz katonáról, aki a Battlefield 1-ből lépett elő. Az önjelölt háborús szakértők azonban egyből elindították a kommentáradatot, mely szerint a képen valójában egy francia katona látható.

Tény, hogy ebben az időszakban az olasz és francia sisakok nagyon hasonlóak voltak, a szóban fogó képnél használt színárnyalatoknak köszönhetően pedig valóban kéknek tűnik a katona uniformisa. 

Nem kell azonban sokáig keresgélni az internet világában ahhoz, hogy az ember találjon egy eredeti fotót a korabeli olasz sisakokról. Ez alapján pedig elég alaptalannak tűnik a vád, mely szerint a fejlesztők nem tudják megkülönböztetni két nemzet harcosait. 

A francia egységek egyébként csak később, egy DLC formájában kerülnek majd be a játékba, de a DICE még több letölthető tartalmat is tervez, például szintén későbbi bővítményként érkezik az orosz haderő. 

A Battlefield 1 megjelenése október 21-én esedékes. Ekkor PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megvásárolhatjuk a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)