Hirdetés

Baldur's Gate MMO-ra készül a Cryptic Studios?

|

Kombinálunk és találgatunk: Dungeons & Dragons, Baldur's Gate és Neverwinter Nights MMO alkotások a talonban?

Hirdetés

Az Atari kezében összpontosuló Cryptic Studios kreatív igazgatója, nevezetesen Jack Emmert elültette fülünkben a bogarat legutóbbi felszólalása alkalmával, amennyiben hihetünk szavainak hamarosan újabb masszívan multiplayer online produktum gyártására adják fejüket, melynek középpontjában - hatalmas meglepetésre - egy Atari alkotás található. Jack Emmert véleménye szerint az Atari nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, felsorolt mindenféle gazdasági tevékenységet, majd mondókája végén megemlítette, számos olyan játékkal rendelkeznek, melyekből nagyszerű MMO világokat lehetne gyurmázni. A Cryptic felügyelete alatt jelen pillanatban két MMO alkotás készül, egyik a jövőre megjelenő Champions Online, míg második nagyszabású projektjük a Star Trek Online. Tegnap nyilvánosságra hozott bejelentésükben beszámoltak egy harmadik MMO érkezéséről még 2011 előtt. Tisztelt olvasók rakjuk össze a kirakós darabkáit! Egy héttel ezelőtt Phil Harrison az Atari Live eseményén kijelentette, hogy felélesztik egykori sikeres szerepjátékaikat, így hozzányúlnak a Dungeons & Dragons, a Baldur's Gate és a Neverwinter Nights világához. Ha összeraktátok az információkat lássuk szokásos kérdésünket: melyiküket érdemes átültetni MMO környezetbe?

atarilog.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)