Hirdetés

Az utolsó esélyét is elvesztette a Hogwarts Legacy, hogy díjat nyerjen a The Game Awards 2023-on

|

Most már biztos, hogy trófea nélkül marad az év egyik legnagyobb példányszámban értékesített játéka.

Hirdetés

Jelenleg GTA VI lázban ég az emberiség gaming iránt érdeklődő része, de rövidesen a The Game Awards 2023-ra irányul majd a figyelme. Geoff Keighley az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagyszabású show-val készül olyan partnerek közreműködésével, mint a Microsoft és a Sega. A legtöbben alighanem a bejelentésekre és trailerekre kíváncsiak, hagyományosan a műsor részét képezi az év legjobb játékinak díjazása.

Idén 31 kategóriában hirdetnek majd győztest, ám sokak meglepetésére egyikben sem jelölte a zsűri az év egyik legnagyobb sikerének számító, több mint 15 millió példányban eladott Hogwarts Legacyt.

Hirdetés

Ezt követően egyetlen esélye maradt csupán a J. K. Rowling varázsvilágába helyezett akció-szerepjátéknak arra, hogy trófeával távozzon a rendezvényről: elegendő voksot kellett volna gyűjtenie a közönségszavazáson, de nem jutott be az utolsó fordulóba, tehát ez a hajó elment. Ezért a díjért a Baldur's Gate 3, a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a Genshin Impact, a Marvel's Spider-Man 2 és a Zelda: Tears of the Kingdom fog megküzdeni egymással. Ha szeretnétek beleszólni az eredménybe, akkor itt szavazhattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)