Hirdetés

Ütős trailer és izgalmas pletykák hangolnak minket az idei The Game Awardsra

|

Geoff Keighley Twitteren/X-en fokozza a hangulatot, miközben több jelentés is érkezett arról, hogy milyen meglepetésekre számíthatunk az esemény során.

Hirdetés

Napokon belül elrajtol az év legnagyobb díjátadója, a The Game Awards: magyar idő szerint december 8-án, pénteken hajnalban fél 2-től érdemes a képernyőkre tapadni, vagy másnap elolvasni az összefoglalónkat. A rendezvény során szokás szerint nemcsak az fog kiderülni, hogy melyek lettek az év alkotásai, hanem két szoborkiosztás között bejelentésekre, trailerekre is jut idő. 

A műsor házigazdája, Geoff Keighley Twitteren/X-en rendületlenül tolja az ízelítőket, ennek köszönhetően tudjuk, hogy a 2023-as The Game Awards során fel fog lépni az Alan Wake 2-ből ismerős Old Gods of Asgard (azaz a játékbeli bandát alakító Poets of the Fall), mások mellett a God of War Kratosát megszólaltató Christopher Judge is fog átadni díjat, valamint a tavalyihoz hasonlóan várhatóan 2,5-3 óra hosszú lesz az esemény. 

Hirdetés

Keighley "új játékokat, új csapatokat és új világokat" ígért, amit a TGA előtti szivárgások és pletykák alátámasztani látszanak, ezeket szedtük most egy csokorba. Egyrészt az egyik legismertebb játékipari bennfentes, Jeff Grubb elmondta, hogy forrásai szerint számos új IP bejelentésére készülhetünk, más jelentések pedig konkrétumokat is mondtak, hogy mikre számíthatunk: 

  • A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a műsor során láthatjuk a Prince of Persia: The Lost Crown történetre fókuszáló trailerét. 
  • A Nexon bejelentette a cel-shaded grafikájú, egyjátékos élményre fókuszáló akció-RPG-jét, a The First Berserker: Khazant, amelynek játékmenetébe a TGA-n nézhetünk majd bele. 
  • Egy szivárogtató, Nate the Hate szerint itt leplezheti le az Arkane Lyon (Dishonored 2, Deathloop) az új játékát.
  • A Sega levelet küldött egy-két tartalomgyártónak, miszerint "új éra, új energia" vár ránk, és érdemes lesz a díjátadóra figyelnünk. Keighley is reagált rá, szóval valódi a dolog. 
  • Az Inscryption fejlesztője is készül egy bejelentéssel. 
  • A The Game Awards Twitter/X-fiók harangozta be, hogy itt leplezik le a Sharkmob (Vampire: The Masquerade - Bloodhunt) és a Level Infinite (Assassin's Creed Jade) új játékait. 
  • A TGA Twitter/X-fiók utalt arra is, hogy megkapjuk a Death Stranding 2 új előzetesét. 
  • A Warframe következő tartalmi frissítése, a Whispers in the Walls sem marad ki. 
  • A Crash Team Rumble-be jön Spyro és infók a harmadik szezonról. 
  • Végül az Xbox felhívta rá a figyelmet, hogy ne hagyjuk ki a műsort, mert fontos bejelentésekre és hírekre készülnek. Köztük lehet a Baldur's Gate 3 Xbox Series X/S-es dátuma is, és senki ne lepődjön meg, ha rögtön a műsor után már meg is jelenik a platformra a Larian kiváló RPG-je. 
Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)