Hirdetés

ARK: Survival Evolved - mindenképpen bekerül az új tartalom

|

Az új tartalmakat akkor is hozzáadják a játékhoz, ha a csapat nem nyer díjat a Steam Awards szavazáson.

Hirdetés

Az ARK: Survival Evolved fejlesztője, a Studio Wildcard a napokban megígérte a rajongóknak, hogy egy teljesen új fajt adnak hozzá a játékhoz, amennyiben megnyerik az egyik díjat a Steam Awarads szavazáson.

Értelemszerűen ebből nagy vita alakult ki a közösségben, mert ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a fejlesztők a szavazatokért cserébe adják az új tartalmat a játékosoknak, ami valljuk be, nem túl etikus. Szerencsére a srácok hamar beismerték, hogy ez így nincs rendben és gyorsan közzé is tettek egy közleményt, amelyben igyekeznek visszanyerni a rajongók bizalmát:

"Nagyon izgatottak voltunk, az Ovis Ariest igazából a jelölés megünneplésének alkalmából találtuk ki. Szeretnénk tisztázni, hogy az Ovis akkor is bekerül a következő nagy tartalmi frissítésbe, hanem mi nyerjük meg a díjat!"

Rossz döntés ide vagy oda, a Studio Wildcard reakciója a problémára példamutatónak mondható, remélhetőleg sok fejlesztő követi majd őket a jövőben, ha esetleg hasonló helyzetbe kerülnének. Persze a legjobb nyilván az lenne, ha egyáltalán nem lenne erre szükség.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)