Hirdetés

Anthem - legalább 10 évig ezt toljuk majd

|

A Mass Effect: Andromeda után a BioWare nagyon szeretne bizonyítani a játékosoknak az Anthemmel, amelyben az Electronic Artsnak is hatalmas bizodalma van. Legújabb nyilatkozatukból kiderült, hogy nem csak pár hónapig szeretnék támogatni a projektet.

Hirdetés

Sokak fejét már azzal a rövid ízelítővel elcsavarta a BioWare, amit az Electronic Arts konferenciáján mutatott az Anthemből, de mikor a Microsoft műsorának keretében egy hosszabb gameplay bemutatót is láthattunk belőle, akkor végképp felkerült a legjobban várt címek listájára. A Mass Effect: Andromeda vegyes fogadtatása után a BioWare-nek újra vissza kell szereznie a játékosok bizalmát, amit az EA is maximálisan támogatni fog. 

Hirdetés

Az EA alelnöke, Patrick Söderlund a Microsoft egyik E3-as livestreamje során beszélt róla Major Nelsonnak, hogy a BioWare nagyon elkötelezett az Anthem felé - már közel négy éve dolgoznak rajta -, de az Electronic Arts is hatalmas hangsúlyt fektet rá, ugyanis a 2018-as megjelenést csak egy tíz éves utazás kezdetének tartják, vagyis legalább ennyi ideig terveznek a játékkal.

Az EA ígérete kísértetiesen hasonlít arra, amit az Activision és a Bungie a Destiny kapcsán tett korábban, noha a 2014-es lövöldével "csak" három évig foglalkoztak komolyabban, hiszen idén már jön a Destiny 2, amely felváltja. 

Mindazonáltal ha az EA támogatása nem merül ki pár hónapban, hanem pár évre bővül és eközben folyamatosan új tartalmakkal örvendeztetik meg a játékosbázist, akkor már boldogok leszünk. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)