Hirdetés

Annyira unalmas a Diablo IV új szezonja, hogy még a bossok is eltűnnek

|

Persze valójában nem mennek sehova, de a bossharcok siralmas technikai állapotát egyre többen jelentik.

Hirdetés

A Diablo IV - Season 3 bejelentését lelkes hype övezte, mivel kaptunk egy új mechanikus gyilkológépet, újfajta dungeonokat és az ígéretek szerint korábbi problémák javításait. A gond az, hogy sem az új állatka, sem a vaultok nem sikerültek túl jól. A streamerek és videósok nem győzik savazni az új tartalmak minőségét és mennyiségét, ráadásul kiderült, hogy a bossharcok komoly gondokkal küszködnek technikailag, így ezen a fronton sem a látványos javulást fogják megénekelni a bárdok. 

Egyre több jelentés árulkodik egy nagyon komoly bugról, amelynek köszönhetően láthatatlanná válnak a szörnyetegek. A Redditen felbukkanó posztok alapján majdnem minden boss érintett, de a legtöbben a The Curatorral való harcuk során ütköznek - szó szerint - láthatatlan falakba.

Hirdetés

A hatalmas ellenfél egyszer csak eltűnik a képernyőről, miközben a csata még mindig tartana:

Best new bug, invisible bosses
byu/kornslayer indiablo4

The Curator is invisible for the whole fight. Is this a new bug?
byu/SheriidiiaN indiablo4

A kommentek és posztok szerint a bug felbukkant PC-n és konzolokon is, és bár a láthatatlanság nem akadályozza meg a boss megölését, nyilván megnehezíti a játékosok dolgát ez a körülmény.

Napok óta érkeznek a jelentések ezzel a hibával kapcsolatban, így valószínűleg a Blizzard is tud már róla, és remélhetőleg lépnek is. Hogy a tartalom sivársága okán mit tudnak tenni, az más kérdés, de reménykedünk benne, hogy erre is akad majd érdemi válasz, ötlet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)