Hirdetés

Al Lowe-nak bejött az élet, lesz új Larry

|

Nehezen indult be ugyan a projekt, de azért a végére beindult a gépezet.

Hirdetés

Hírt adtunk az öreg Al Lowe utolsó utáni próbálkozásáról. Mindenáron szerette volna életre kelteni még egyszer az öltönyös szoknyavadászt (nem Barney "Legendary" Stintson-ról van most szó), Larry Laffer-t. 

Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy Larry marad a dobozban, mivel a Kickstarter projekt nem igazán akart beindulni. Aztán a végére minden rendbe jött, mivel hat nappal a vége előtt már 520.000 dollár van az öreg Larry számláján, szóval elindulhat a fejlesztés.

Következzen egy kis videó, melyben Al Lowe bakizik néhányat a felvételek alatt (mintha csak a Hype felvételét látnám, kivéve Gyu napjait, mivel ő az egyetlen, aki bakizás nélkül képes végigmondani a napi Hype híreket).

És akkor nézzük meg a végleges videót is. Imádunk Lowe!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)