Hirdetés

Akár hiszed, akár nem, megint őrülten népszerű a Destiny 2

|

Megérkezett a The Witch Queen kiegészítő, a Destiny 2 játékosainak száma pedig hirtelen rég nem látott magasságokba lőtt ki.

Hirdetés

Joggal merülhetett fel a kérdés, hogy miért vette meg a Sony a Bungie-t - még egy elemző is levezette, mi okból gondolja úgy, hogy irtózatosan sokat fizetett a kiadó a sok-sok éve mindössze a Destiny játékokból és kiegészítőikből élő, korábban az Activision Blizzardhoz tartozó, mindössze 2019 eleje óta független csapatért. Lehet, hogy az összeg magas volt, de az is látszik, hogy a Destiny 2 még mindig óriási tömegeket tud megmozgatni.

Tegnap elérhetővé vált a The Witch Queen kiegészítő minden platformon. Bár nem látunk rá az összes számra, és így nem tudjuk, konzolon vagy Stadián mennyi játékos vetődött rá, a steames adatok árulkodóak.

Hirdetés

SteamCharts mérései szerint januárban még 78752 volt az egyszerre játszók számának csúcsa, február 22-én elérte a 289 895-öt, ami kis híján új rekord: ennél csak a játék ingyenessé válással egybekötött steames debütálásakor mértek többet, 292 314-et. Általánosan megfigyelhető, hogy ha jön egy kiegészítő, jelentősen megugrik a játékosszám, de a The Witch Queen a szokásosnál is jobb rajtot vett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az új kiegészítő Savathun birodalmába invitál minket, új kampányt, új raidet és egyéb tartalmakat kínál, viszont cserébe eltávolítja a 2018-as Forsaken tartalmait és helyszínét. Meglátjuk, az újdonságokkal sikerül-e megtartani a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)