Hirdetés

Ajándék skinekkel ünnepli a Battlefield V a halloweent

|

Egy tankot és több fegyverünket tehetjük még hátborzongatóbbá a Battlefield V-ben, ha belépünk a megadott időszakban.

Hirdetés

Komolyabb tartalmi frissítéseken már nem dolgoznak a DICE-nál, de ez nem jelenti, hogy már semmilyen update nem érkezik a Battlefield V-höz. A közelgő halloweent például a második világháborús lövölde készítői is megünneplik, egy kis ajándékot adva játékosaiknak.

A sorozat hivatalos Twitter-fiókján osztották meg nemrég a hírt, hogy ha november 4-éig belépünk a játékba, a Dead of the Night névre hallgató Panzer IV külső és a több fegyverhez használható splatter skin üti a markunkat.

Hirdetés

Az átfestett harckocsiról rögtön mellékeltek néhány screenshotot, illetve a vérfröccsenésekkel díszített csúzlikról egy videót osztottak meg a készítők.

A Battlefield V mellett egyébként számos más játékban várnak különböző halloweeni események vagy tartalmak, így jelen pillanatban még tart többek között a Rocket League, a Red Dead Online, a CoD: Modern Warfare és az Overwatch, ünnepi időszaka is.

Ha viszont a következő Battlefield epizódra vagytok kíváncsiak, egyelőre még tuti várnotok kell, hiszen csak jövőre érkezik (és mivel még be sem jelentették, feltételezzük, év végén) PC mellett az új konzolokra.

Ti visszanéztek még néha a Battlefield V-be, vagy már elengedtétek a II. világháborús részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)