Hirdetés

A Valheimben is megépül a Skyrim jól ismert városa

|

Elég nagyszabású projektbe vágta a fejszéjét egy játékos.

Hirdetés

Láthattunk már olyat, hogy a lelkes rajongóknak köszönhetően egy játék népszerű karaktere vagy éppen helyszíne egy teljesen másik alkotásban is tiszteletét tette, ráadásul nem is mindig kell egy ilyen manőverhez modokkal bajlódni.

Néha elég a kreativitás és a kemény munka kombinációja ahhoz, hogy egy nem hivatalos crossovert dobjon össze valaki.

Hirdetés

Dreggas13 például a jelek szerint elhatározta, hogy megépíteni a The Elder Scrolls V: Skyrim egyik városát, a tóparti Riftent a tavalyi év egyik indie csodájában, a Valheimben. Sokaknak már egy épkézláb ház felhúzása is nagy kihívást jelenthet az Iron Gate játékában, ám a streamer meglepően ügyes építésznek bizonyult, és be is számolt haladásáról a Redditen.

Ahogy az látható, Dreggas13-nak egy méretes épületet már sikerült is a helyére raknia, de viszonylag jól halad a város alatt húzódó csatornarendszer is. A munkálatokat egyébként olykor-olykor élőben is figyelemmel követhetitek a streamer Twitch-csatornáján.

Ez a projekt is jól mutatja, hogy az egyszerű házak és falvak mellett jóval ambiciózusabb helyeket is felépíthetünk a Valheimben, ha szorult belénk némi kreativitás és ügyesség. Persze nem ez az első eset, hogy egy ilyen lenyűgöző projekt kerül az utunkba, és olyat is láthattunk már, hogy valaki mod segítségével alkotott különlegeset.

Nektek mi volt az eddigi legdurvább építészeti csodátok a Valheimben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)