Hirdetés

A Roxforton kívül is bőven lesz felfedeznivaló a Hogwarts Legacyban

|

A Hogwarts Legacy bemutatóján kulisszatitkokat is megosztottak a játék alkotói, egy pillanatra pedig a játék térképét is megvillantották.

Hirdetés

Tegnap végre bemutatkozott a Hogwarts Legacy játékmenete, a PlayStation State of Play keretein belül levetített videó pedig kifejezetten magasra tornázta a varázsvilág rajongóinak elvárásait a játékkal kapcsolatban.

Amellett pedig, hogy a fejlesztők a mikrotranzakciók kapcsán is nyilatkoztak, a tegnapi bemutatóra egy, a kulisszák mögé pillantó videót is összeállítottak. Ebben pedig kitértek a játékban bejárható helyszínekre is, amikre a fő bemutatóban is csak utaltak. Teljesen pontosan a fejlesztői interjúk során sem árulták el, hová mehetünk majd el varázslótanoncunkat irányítva, de néhány hasznos kapaszkodót azért kaptunk.

Hirdetés

A készítők sok mindenről meséltek, például arról, milyen izgatottak, hogy a varázsvilág eddig egyáltalán nem látott részleteit dolgozhatják ki, a játék rendezője, Alan Tew pedig így nyilatkozott a bejárható helyszínek kapcsán:

"Ami a nyílt világot illeti, tudtuk, hogy nem lesz elég, ha csak kinézhetünk a Roxfort ablakain, és elképzelhetjük, mi minden van odakint. A rajongóknak is az a legfontosabb kérdése, mi van ezen túl? Mi van a Tiltott Rengetegen túl? Mi van Roxmortson túl? Mi van a Fekete tavon túl, ha elindulunk délre? Úgy éreztük, hogy ezeket a kérdéseket muszáj megválaszolnunk."

Rögtön ezt követően megvillantották több játékbeli helyszín koncepciós rajzát (köztük egy látványos vízesés alatt futó hidat, rejtélyes romokat, és egy lávafolyásokkal övezett barlangot is), illetve az alábbi térképet is, amin részben látszódik, hogy milyen helyszínek lesznek, és azokat milyen útvonalak kötik össze.

Ami egyébként a fő bemutatót illeti, elhangzott benne, hogy a Hogwarts Legacyban felfedezhetjük majd Roxmortsot és a Gringotts bankot, de ezen kívül nem sok helyszínt leplezett le az alkotógárda. Hogy pontosan mekkora lesz a bejárható terület, arra valószínűleg az év végén esedékes megjelenéshez közelítve még többet megtudunk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)