Hirdetés

A Marvel's Avengers ingyen frissül PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en

|

A Square Enix játéka is beáll a sorba, a Marvel's Avengers PS4-es és Xbox One-os vásárlóinak sem kell majd külön fizetni a következő generációs verziókért.

Hirdetés

Nem is olyan régen tette közzé a Microsoft az Xbox Series X Smart Delivery funkciójával ingyenesen frissülő játékok listáját, most pedig egy újabb sokak által várt címmel bővülhet ez a felsorolás. Sőt, duplán örülhetünk, ugyanis a Square Enix-féle Marvel's Avengers PS4-ről is ingyen frissül majd PlayStation 5-re.

Hirdetés

Már a Smart Delivery program bejelentésekor sejteni lehetett, hogy ez a megoldás fontos változásokat hozhat az egész ipar tekintetében, hiszen gyakorlatilag kirúgja a remastered játékot lábát, eztán jóval nehezebb lesz egy címet kétszer is eladni két külön konzolgeneráción. Az EA is beleállt a dologba, saját játékaikat is hasonló ingyenes frissítésekkel bővítik ki Series X és PS5 konzolokon. A jelek szerint a többi nagy kiadó sem akar lemaradni, most épp a Square Enix jelentette be, hogy az ősszel megjelenő Marvel's Avengers is ingyen öltözik next-gen gúnyába. 

Értelemszerűen az Xbox One-os játékosok Series X-re, a PS4-es felhasználók pedig PlayStation 5-re kapják meg az ingyenes frissítést, ami nagyobb felbontást, gyorsabb betöltést, és persze ray tracinget foglal magába. Mindezeken felül PlayStation 5-ön exkluzív funkciókat is kapunk majd, köszönhetően a DualSense kontrollerben rejlő lehetőségeknek. A játékosok dönthetik majd el, hogy jobb felbontást, vagy épp magasabb képfrissítést választanak, de ennek részleteit egyelőre még nem árulták el. 

A Marvel's Avengers szeptember 4-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One-ra és PS4-re. A következő generációs változatok 2020 végén érkezhetnek meg. Holnap még többet megtudhatunk majd a játékról, szerdán tartják meg ugyanis a War Table livestreamet, ahol többek között a coop játékmenetbe is belenézhetünk végre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)