Hirdetés

A Hyper Scape trailerek mindent elmagyaráznak a battle royale cím játékmenetéről

|

A Ubisoft battle royale játéka sokban más, mint társai, így érdemes megnézni a bemutató videókat, hogy képben legyetek az egyes feature-ökkel.

Hirdetés

A Hyper Scape egy menő, sci-fi témájú battle royale játék, amit legalább olyan szórakoztató nézni, mint játszani. A Ubisoft több ponton is belenyúlt a műfaj jól ismert formulájába, így még a PUBG és Fortnite veteránok is el lesznek veszve az első pillanatokban. Szerencsére több videót is kiadtak a fejlesztők, melyek segíthetnek eligazodni az első lépések előtt.

Hirdetés

Első körben kaptunk egy kedvcsinálót, ami inkább csak a játék atmoszféráját és lendületét adja át.

A második videó már sokkal informatívabb: elmagyarázza a fegyverek és képességek működését, a pálya felépítését, és halál/feltámasztás rendszerét, és mindent, amit tudnotok kell majd az első ugrás előtt.

Végezetül egy fejlesztői naplót is kaptunk, ami elmeséli a csapat történetét, és célját a Hyper Scape beindításával.

A Hyper Scape technikai tesztje már javában pörög, de csak bizonyos országok játékosai vehetnek részt benne. Sajnos Magyarország nincs benne a listában, így nekünk meg kell várnunk majd a hivatalos, teljes megjelenést, ami valamikor még 2020-ban lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)