Hirdetés

Izgalmas új helyszínt nyit meg a Fallout 76 következő kiegészítője

|

Azok, akik hozzáférést kaptak a PTS-hez, már el is kezdhetik bejárni Skyline Valley tájait, köztük egy új menedékkel.

Hirdetés

A Fallout sorozat rengeteget tett a játékszéria népszerűségének növeléséért, ez mostanra már jól ismert tény. Mindenki zsinórban húzza elő a Fallout játékokat, és fedezi fel először (vagy sokadszorra) a pusztaság csodáit. Ide tartoznak a Fallout 76 túlélői is, akik rekordszámban másznak ki a 76-os menedékhelyről.

A fejlesztők ehhez időzítették a játék következő nagy csomagjának tesztjét is: a publikus tesztszerveren próbálgatható Skyline Valley kiegészítő bővíti a játék helyszínét, az Appalache-hegységhez hamarosan ez az új régió is csatlakozik.

Hirdetés

A hatalmas új térség 28 látnivalót, felfedezésre váró pontot kínál, továbbá az időjárási rendszer is frissül, így vadabb természeti eseményekkel kerülhetünk majd szembe kalandozásaink során. Egy rakat harcrendszerbeli változás, új szörnyetegek és rengeteg más egyéb is érkezik a DLC-vel.

A Fallout 76 új tartalmai júniusban érkeznek majd, addig szintezzétek fel magatokat, szedjetek össze egy csapatot, és készítsétek fel a bázisaitokat. Ennél jobb időpont sosem volt ahhoz, hogy belevágjatok az egykor földbe döngölt online RPG-be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)