Hirdetés

A Dragon Age 4 még nem áll készen egy rendes bemutatóra, de azért látnivalót kaptunk belőle

|

A Dragon Age sorozat rajongói sajnos hoppon maradnak a mostani EA Playen, de a projekt vezetője gondoskodott arról, hogy ők se maradjanak beszédtéma nélkül.

Hirdetés

Minél többet tudunk az EA Play 2021-ről, annál kíváncsibbak leszünk a felhozatal kapcsán. Sokan arra számítottunk, hogy például a Dragon Age 4 lesz az egyik nagy fellépő, de sajnos a BioWare csapata ezt megcáfolta. Az RPG otthon marad a sufniban, mivel még nem áll készen a bemutatkozásra.

Sajnos a projekt még mindig nem tart ott, hogy a fejlesztők kényelmesen beszélhessenek róla, így marad nekünk egy darab koncepciós rajz, ami semmire nem elég igazán, de a semminél azért mégis több kicsikét.

Hirdetés

A Dragon Age 4 vezető producere, Christian Daily egy Twitter posztban kért elnézést a rajongóktól, akik kedvéért azért egy képet odatűzött a bocsánatkérés mellé. A rajz elsőre nem tűnik kifejezetten érdekesnek, de az első rész hősei felismerhetik rajta az Antivan Crows zsiványait.

"Elnézést kérünk, amiért nem tudunk híreket vinni az EA Playre, de a csapatunk éppen nyakig van a melóban. Elkaptuk a tempót és remekül haladunk. Nagyon izgatottan várjuk a pillanatot, amikor többet oszthatunk meg veletek. Vigyázzatok magatokra, és kellemes hétvégét mindannyiótoknak."

Az Antivan Crows egy elit banda volt tele orgyilkosokkal, kémekkel, és tolvajokkal, a Dragon Age: Originsben tűntek fel először. A kép és a Crows története most valószínűleg elég lesz arra, hogy az internet rajongói részlegének legyen mit elemezgetnie.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)