Hirdetés

A Disney és a Pixar világait járhatjuk be a Disney Dreamlight Valley életszimulátorban

|

A Disney Dreamlight Valley-ben mesehősök között, mesebeli világokban kalandozhatunk.

Hirdetés

Volt néhány egészen kiváló és pár kevésbé szórakoztató Disney játék a múltban, de minden eddiginél izgalmasabb és tartalmasabb lehet a Disney Dreamlight Valley, egy free-to-play játék, amiben mesefigurák és Pixar-karakterek kíséretében élhetünk át kalandokat. Az élmény középpontjában ráadásul egy történetvezérelt kampány áll, különálló történetszálakkal, célokkal, amik segítenek, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki az univerzum karaktereivel.

A játék elején egy sötétség által átszőtt faluban találjuk magunkat, amit folyamatosan tisztul, újabb és újabb épületek nyílnak meg. Disney-témájú desszerteket készíthetünk az étteremben a L'ecsóból ismert Remyvel, horgászhatunk Goofyval, zöldségeket ültethetünk Wall-E-vel.

Hirdetés

Az egyes zónák új felfedeznivalókat nyújtanak, és később természetesen folyamatosan jönnek bővítmények, részben az új Disney és Pixar filmekhez kapcsolódóan. Rengeteg öltözék és testreszabási lehetőség segít, hogy karakterünket egyedivé tegyük, és tervezhetünk is saját ruhákat, pólókat, sapkákat. Emellett kidekorálhatjuk lakhelyünket is.

A megjelenés 2023-ra várható, de PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön korai hozzáféréssel már a nyáron lehet majd próbálgatni. Emellett PC-n Mac-en, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en és Switchen játszhatunk még vele. További érdekesség, hogy a mobiljátékairól ismert Gameloft fejleszti, de ez várhatóan tartalmasabb és kidolgozottabb lesz mindennél, amit a stúdió eddig csinált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)