Hirdetés

A Cyberpunk 2077 utolsó trailerében is elrejtettek egy üzenetet

|

A CD Projektnek még volt egy utolsó üzenete a játék megjelenése előtt, amiben akad egy-egy izgalmas megjegyzés.

Hirdetés

Tegnap befutott a Cyberpunk 2077 utolsó trailere, ami már inkább csak hangulatos volt, mintsem informatív. A játék holnap megjelenik, így már tényleg nincs mit rágódni a mechanikáin, viszont a CD Projektnek még láthatóan volt mondanivalója.

Az fejlesztőcsapat megjelenés előtti utolsó üzenetét belerejtette a videó képkockái közé. Maga a szöveg nagyrészt meghálálja a rajongók kitartó türelmét, viszont akad itt még néhány fontosabb sor, ami a jövőre vonatkozik.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a CD Projekt nagy tartalmi csomagokkal készül a Cyberpunk megjelenése utáni hónapokra, de most bővebben kifejtették terveiket.

"A tervezett kiegészítőink mélyebbre és mélyebbre visznek majd benneteket a Cyberpunk 2077 világába. Méretes, narratív központú tartalmainkban a döntéseitekkel befolyásolhatjátok majd az események fonalát, és nem fogjátok egyhamar elfelejteni őket. Mindezek előtt azonban még elindítjuk ingyenes DLC programunkat is 2021. elején. Ahogy a The Witcher 3 esetén, úgy itt is készülünk ingyen extrákkal, melyek még több életet lehelnek Night City sötét jövőképébe."

A fejlesztők többször felhozták példának Hearts of Stone és Blood and Wine kiegészítőket. Ha a Cyberpunk 2077 DLC-i csak fele annyira lesznek jók, mint a fent említett Witcher csomagok, akkor már rendben leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)