Hirdetés

A Cyberpunk 2077 támogatásáról az új tartalmakra helyezi át a hangsúlyt a CD Projekt

|

A next-gen update-tel együtt érkezik egy combosabb javítócsomag is, és ez nem minden.

Hirdetés

A pletykákkal ellentétben a Cyberpunk 2077 egyelőre biztosan nem fog csatlakozni a Game Pass felhozatalához, ugyanis annak ellenére, hogy 2020 szeptemberében megjelent, a fejlesztőcsapat még mindig aktívan dolgozik a játék javításain, valamint új generációs változatain. Most két fontos információ is érkezett a CD Projekt legújabb üzleti jelentésének köszönhetően. 

Hirdetés

Az egyik, hogy a csapat keményen dolgozik a 2022 elejére csúsztatott next-gen frissítésen, amiket a terveik szerint egy komolyabb update fog kísérni minden platformon. Ugyan azt nem árulták el, hogy ez mit fog tartalmazni, de éppen itt az ideje, hiszen a Cyberpunk 2077 a szeptemberi 1.31-es patch óta nem kapott komolyabb javítócsomagot, és ingyenes DLC-vel is csak egyszer gazdagodott, amikor augusztusban bekerült két vadonatúj kabát és egy jármű, a Quartz Bandit.

A másik részlet pedig pontosan a plusz tartalmakkal kapcsolatos, ugyanis megerősítették, hogy a stúdiónál nagyban készül a legelső fizetős kiegészítő is, amelyre több erőforrást is elkülönítettek, vagyis a Cyberpunk 2077 bővítésére tolódik a hangsúly, miközben a támogatás mértéke csökken (de nem szűnik meg).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Emellett a CD Projekt RED dolgozik Gwent tartalmakon, a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen frissítésén, és a CD Projekt család két új tagja, a Spokko és a Molasses Food projektjein is. Előbbi a The Witcher: Monster Slayer című AR-mobiljátékot faragja, utóbbi pedig egy ismeretlen címen szorgoskodik, ami a vállalat egyik IP-jén alapul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)