Hirdetés

A Cyberpunk 2077 mindkét next-gen konzolra ingyenesen frissül majd

|

Aki PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra veszi meg a Cyberpunk 2077-et, térítésmentesen kapja meg a next-gen konzolokra érkező, kicsinosított verziót is.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a CD Projekt RED, hogy a Cyberpunk 2077 befejezéséhez még időre van szükségük, így szeptemberről novemberre tolták a játék megjelenését. Ez már kifejezetten közel van az új generációs konzolok megjelenéséhez (noha egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy mikor érkeznek az új gépek, de azért ez a novemberi dátum gyanús), ettől függetlenül elsődlegesen PS4-re és Xbox One konzolokra - no meg persze PC-re - jelenik meg a játék. Azoknak sem kell aggódniuk, akik később váltanának új konzolra; ingyenesen frissíthetik.

Hirdetés

A CD Projekt RED nem éppen az a stúdió, amely esetében félnünk kellene, hogy mindenképpen újra és újra súlyos pénzeket szeretnének rólunk legombolni. Ezt erősíti meg az is, hogy több másik kiadóhoz hasonlóan ők sem kérnek majd pénzt azért, hogy valaki a jelenlegi konzolgenerációra megvásárolt játékát Xbox Series X-es vagy PlayStation 5-ös verzióra frissítse (előbbiről már korábban is lehetett tudni, de most minden konzolos megnyugodhat végre). 

Elmondásuk szerint a next-gen gépek megjelenésekor érkezik majd egy csomag, ami eleve szebbé teszi a játékot, és valamikor később egy sokkal combosabb update-et is kiadnak, ami jelentősen feljavítja majd a játék vizuális attribútumait - szintén ingyenesen. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez a komolyabb frissítés még idén érkezik-e.

A Cyberpunk 2077 jelen állás szerint november 19-én jelenik meg, és a CD Projekt RED-et vezető Adam Kiciński azt nyilatkozta, hogy ennél tovább már valószínűleg nem tolják a premiert, mert tudják, hogy már így is a rajongók türelmével játszanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)