Hirdetés

Gamescom 2015 - a StarCraft II-es Medic is érkezik a Heroes of the Stormba

|

A korábbi bejelentések mellé néhány új infót is megosztott a Blizzard a Heroes of the Stormról, így kiderült az is, hogy a Starcraft II terran gyógyítóját is csatába vihetjük.

Hirdetés

A Heroes of the Storm az Eternal Conflict kapcsán főleg a Diablo világából kapott új hősöket (bár Artanist és Rexxart is leleplezték a gamescomon), a közeljövőben egy újabb Starcraft II-es karakter is csatlakozik a hősök egyre bővülő kínálatához. A karakter, akit legutóbb bejelentett a Blizzard, a Terran frakció gyógyítója, a Medic.

Gondolom senki nem fog meglepődni, hogy egy support karakterről lesz szó, aki a gyógyítás mellett pajzzsal is megvédheti a szövetségeseit. Néhány gránáttal azért az ellenséges csapat hőseit is meg tudja majd zavarni, de bemutatták az egyik heroic képességét is, ami gyakorlatilag egy másik egység a Starcraft II-ből. A Medivac hasonlóan Falstad karakterének mozgáshoz kapcsolódó képességéhez, átrepítheti a Meidcet a térképen, de a törpe képességével ellentétben az új hős nem csak egyedül szállhat egy pillanat alatt a térkép másik felére, hanem csapattársait is magával viheti.

A gamescom során bejelentett hősök mellett néhány készülő skint és mountot is láthatunk az alábbi videóban, amit a Blizzard jó szokásához illően összeállított a készülő tartalmakról. A stream közben szóba került az is, hogy a rangsorolt játék is átalakul, a Hero League-ben 20-25 meccs után a rendszer valószínűleg a skill-szintünknek megfelelően sorol majd be egy szintre. A Team League is átalakul, nem kell mindig ugyanazt az öt játékost megpróbálnunk összekaparni: az 1-4 fős premade csapatok mellett továbbra is egy külön kalapba kerülnek az ötfős csapatok, de itt bármelyik négy barátunk oldalán versenybe szállhatunk, nem kell egy fix összeállítást tartanunk.

Nektek hogy tetszik a Heroes of the Storm fejlődésének iránya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)