Hirdetés

Nem lesz hiánycikk a megjelenéskor a Nintendo Switch

|

A Nintendo ugyan nem a rajtkor szeretné eladni az összes Switchet, szeretnék elkerülni, hogy a vásárolni vágyók készlethiánnyal szembesüljenek.

Hirdetés

Azon a néhány buta játékoson kívül, akik loptak pár gépet, a legtöbbünknek még várnia kell a Nintendo Switch megjelenésére, a konzol rajtja kapcsán pedig sokakban felmerült a kérdés, lesz-e elég gép a vásárlóknak. A Nintendo Classic Mini: NES hiánycikknek számított szinte mindenhol, de a brit Nintendo egyik képviselője szerint a Switch esetében ezt a bakit nem ismétlik meg.

Nicolas Wegnez kifejezetten magabiztosan nyilatkozott az MCV-nek azt illetően, hogy a Switch olyan élményt nyújt a játékosoknak, amit semmilyen más konzolon nem találnak meg. Ezzel párhuzamosan a hardcore és a családi közönség megszólításával és a rajttal kapcsolatban is egészen optimista volt.

"Az előrendelések egészen erős adatokat mutatnak, ami nyilván rendkívül biztató jel, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem egy sprint, hanem egy maraton, ezért is készülünk a megjelenést követő hónapok ellátását biztosító szállítmányokkal. (...) arra számítunk, hogy a Nintendo Switch elérhető lesz némelyik viszonteladónál az első napon is"

- mondta Wegnez.

A nyilatkozat alapján egyébként nem csak a hardverből szeretnének a konzol debütálását követő hónapokra tartogatni, a játékok megjelenése kapcsán is a folyamatos megjelenésekben bíznak, saját játékaik mellett a külső kiadóktól és az indie csapatoktól egyaránt.

Ha ti tervezitek egy Switch beszerzését, a rajtkor veszitek meg, vagy inkább vártok néhány hónapot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)