Hirdetés

The Division 2: Warlords of New York Livestream - irány a karantén!

|

New York mostanában a valóságban is elég nagy bajban van, de legalább nem őrült fegyveres hadurak tartják rettegésben. A Tom Clancy's The Division 2 világában viszont ez a helyzet, úgyhogy elindulunk rendet tenni.

Hirdetés

Méretes kiegészítővel bővült a nemrég a Tom Clancy's The Division 2, Kaci pedig a mai livestreamünkben pontosan ebbe fog fejest ugrani. A Warlords of New Yorkban helikopterrel érkezünk egy vészívást követve az  Amerikai Egyesült Államok egykor legnépesebb városába, ahol Keener és bandája egy Eclipse nevezetű új biológiai fegyverrel garázdálkodnak. 

Hirdetés

Terveink szerint Kaci egészen pontosan 16 órakor fogja indítani a játékot (értelemszerűen minimális csúszás elképzelhető), úgyhogy most még szaladjatok el gyorsan ebédelni, aztán délután négykor indul a bevetés. 

További videókért mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha pedig a csengőt is benyomjátok, akkor értesítéseket is kaptok majd az új tartalmakról: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)