Hirdetés

Ők lehetnek majd az MCU-s Ifjú Bosszúállók

|

Mindent elmesélünk, amit az Ifjú Bosszállókról tudni kell, és azt is megtippeljük, hogy az MCU-n belül kik lehetnek majd a csapat tagjai.

Hirdetés

Mostanra gyakorlatilag egyértelművé vált, hogy valamikor az MCU-ban tényleg debütálni fognak a képregényekben megismert Ifjú Bosszúállók, vagyis a Young Avengers csapat, a formációt pedig maga Ms. Marvel hívja össze - sőt, a Marvelek legvégén meg is kezdte a konkrét toborzást.

Az alábbi videóban mi most azt vettük számításba, hogy az eredeti képregények, illetve az MCU világában eddig felbukkant fiatalabb hősök névsora alapján kik lehetnek az Ifjú Bosszúállók csapatának potenciális jelöltjei.

Hirdetés

Egyébként kik azok a fiatal Marvel-hősök, akiket ti semmiképpen sem hagynátok ki az Ifjú Bosszúállók csapatból? Írjátok meg kommentben! 

A jövőben sem akartok lemaradni legújabb videóinkról, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)