Hirdetés

GameStar Hype - bajban a Rogue One, Battlefield 1 infók és a PlayIT

|

Újabb hét telt el, újabb Hype következik HP tálalásában. Rengeteg izgalmas hírünk van, kezdjünk is bele.

Hirdetés

Ma is lesz miről mesélnie HPnak, de a hét legfontosabb része még hátravan: holnap lesz a szegedi PlayIT, ahol veletek együtt bulizhatunk majd.

Egy másik rendezvény is vészesen közeleg, és azt már tudjuk, hogy jó néhány fontos cím szerepel rajta. Az idei E3-on felvonul a Watch Dogs 2, a Battlefield 1 multiplayer (aminek a kampánya is nagyon izgalmas lesz), és talán még a Serious Sam 4 is.

Szóba került még a The Division film, a Titanfall 2, az új Metal Gear Solid játék (ami egy szégyen a rajongók szemszögéből), a Star Wars: Rogue One, és a döglött kígyó a PlayStation 4-ben is.

Ha hasonlóan megmagyarázhatatlan dolgokat (és még több érdekes hírt) szeretnétek látni, akkor iratkozzatok fel YouTube csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)