Hirdetés

Napi büntetés: döglött kígyót találtak egy PS4-ben

|

Amikor az ember szétszed egy nem működő PS4-et, sok dologra számít, de egy méretes hüllő még a legtapasztaltabbakat is meglepi.

Hirdetés

Sok oka lehet annak, hogy egy PlayStation 4 egyszer csak nem hajlandó bekapcsolni. Ilyenkor érdemes hivatalos szervizhez fordulni, mert ők ha nem is első, de második ránézésre általában meg tudják állapítani, hogy mi a probléma forrása.

Ez a brazíliai szerelő azonnal látta, hogy mi a baj, de azért az izgazsághoz hozzátartozik, hogy egyáltalán nem számított arra, amit a konzolban talált. A tulajdonos azt mondta, hogy a konzol ki-be kapcsol és valami furcsa szag árad belőle. A legtöbben porra és esetleg egy-két bogárra számítottak, a szerelő azonban egy méretes kígyót talált, ami ráégett az alaplapra.

Egyelőre nem tudni, hogy az állat vajon hogy jutott be a konzol belsejébe, hiszen a PS4 oldalán nincsenek nagyobb nyílások (bár megmondom őszintén, most nem merek odamenni a sajátomhoz, hogy ezt leellenőrizzem, nehogy megtámadjon egy ilyen szörnyeteg).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)