Hirdetés

Titanfall 2 - megvan, hogy mikorra számíthatunk rá

|

Az Electronic Arts pénzügyi vezetője elárulta, hogy mikor mutatkozik be a Titanfall folytatása, a megoldás pedig az, hogy a DICE világháborús lövöldéjének környékén.

Hirdetés

Bár lényegében még mindig semmi érdemlegeset sem tudunk a Titanfall 2-ről, azt már a sokadik forrás erősíti meg, hogy körülbelül mikorra várhatjuk a nagyobb pályákkal és egyjátékos kampánnyal érkező játék megjelenését. 

Legutóbb azt hallottuk, hogy a Titanfall 2 is októberben debütál majd, ahogy teszi azt a Battlefield 1 is, most viszont tovább szűkült a kör. Az Electronic Arts pénzügyi vezetője, Blake Jorgensen a Bank of America Merrill Lynh 2016 Global Technology Conference alkalmával árulta el, hogy a Respawn Entertainment által fejlesztett Titanfall 2 a Battlefield 1-hez képest három hétre jelenik meg, csak éppen azt nem részletezte, hogy három héttel előbb (tehát szeptember 30-án), avagy később (november 11-én). Ha utóbbi a befutó, akkor érdekes helyzet alakul ki, hiszen szinte egyszerre futna be a szintén sci-fi témában mozgolódó, november 4-re datált Call of Duty: Infinite Warfare-rel.  

Az Electronic Arts az E3 alatt hivatalosan is bemutatja a Titanfall 2 részleteit és remélhetőleg végre pontot tesz a megjelenési dátumot érintő találgatások végére is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)