Hirdetés

Ezért a Loki az eddigi legjobb Marvel sorozat

|

Elmondjuk, milyen lett szerintünk a Marvel's Loki 1. szezonja.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok a Loki első évadáról készült kritikánkat, most viszont egy videóban is elmeséljük, miért lett annyira jó az első szezon, illetve miért fogunk még olyan sokszor hivatkozni az ebben történtekre az MCU negyedik fázisa során.

Sok szempontból lett tehát mérföldkő a Loki, és bár teljesen biztos volt, hogy Tom Hiddleston karakterét most is imádni fogják a rajongók, a stúdió még így is messze túlteljesítette az elvárásokat. Könyököljetek rá a Play gombra, és hallgassátok meg, mit is gondolunk a szériáról.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)