Hirdetés

A Marveleknek köszönhetjük az egész MCU legkínosabb jelenetét

|

Láttuk a legújabb Marvel-filmet, spoilermentes kritikánkban pedig részletesen mesélünk róla.

Hirdetés

A Marvelek utolsó előzetesénél sejteni lehetett, hogy a stúdió azért nyúl hozzá nem túl elegáns módon a nosztalgiafaktorhoz, mert már a világon mindent megtenne azért, hogy menteni tudja az elemzők szerint szinte biztos bukásra ítélt mozit, a helyzet pedig az, hogy bizony tényleg nem lett jó film a három hősnő közös kalandja. 

Az alábbi videóban részletesen, ugyanakkor teljesen spoilermentesen elmondjuk, nekünk mik voltak a legfőbb problémáink a Marvelekkel, egyúttal milyen részei működtek a mozinak. Azt viszont még spoilerek nélkül is elmondhatjuk, hogy ebben a filmben láttuk a teljes Marvel filmes univerzum leginkább "cringe" jelzővel illethető jelenetsorát, amivel legalább azt sikerült elérni, hogy tényleg tátott szájjal bámuljuk a vásznat. 

Hirdetés

Ha majd már ti is láttátok a filmet, természetesen lent a kommentek között várjuk a saját véleményeteket is a Marvelek kapcsán! 

Ha tetszett nektek a videó, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)