Hirdetés

Mindent bevetnek, hogy ne legyen óriási bukás a Marvelek, az utolsó előzetes visszahoz már mindenkit a régi nagyok közül

|

Kicsit izzadságszagú a Marvel próbálkozása, de legalább egy csomó régi kedvencet láthatsz az új, feliratos előzetesben.

Hirdetés

Elemzők szerint könnyen lehet, hogy a Marvel Studios történetének egyik legnagyobb bukása lesz a héten érkező Marvelek, a film, ami egyszerre próbálja meg folytatni a Marvel Kapitány mozit, a Ms. Marvel tévésorozatot, és behozza még a képbe a WandaVízió szériában bemutatkozott Monica Rambeau-t is. Az alkotók eddig nem győzték hangsúlyozni, hogy nem kell aggódni, a sztori azoknak is teljesen érthető lesz, akik nem követték eddig az MCU összes tévésorozatát, most viszont erősen más irányt vett az utolsó métereken a marketingkampány. 

Nemrég közzétették ugyanis a Marvelek utolsó előzetesét, melyből csöpög a nosztalgia, a filmből származó képsorok mellett kapunk egy halom visszaemlékezést, felbukkan régebbi mozikból átvett jelenetekben Vasember, Amerika Kapitány, de még Thanos is.

Hirdetés

Világos tehát, hogy míg korábban azt próbálták hangsúlyozni a stúdiónál, hogy a Marvelek egy a saját lábán is megállni képes történet, most hirtelen inkább azt szeretnék többszörösen aláhúzni, hogy ez a sztori is a nagy egész része, az MCU fontos állomása, és aki szerette a korábbi filmeket, annak bizony látnia kell a legújabb kalandot is. A héten kiderül, hogy mennyire lett meggyőző ez az üzenet. 

A Marvelek november 9-én csütörtökön érkezik a mozikba, mi természetesen a sajtóvetítést követően egyből jelentkezünk majd saját kritikánkkal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)