Hirdetés

Gigantikus bukás lehet a Marvelek, nagyobbat hasalhat, mint az Örökkévalók

|

Előjelzések szerint a Marvel Filmes Univerzum következő filmje rosszabbul áll, mint a sokak által elfeledett (vagy feledni kívánt) Örökkévalók.

Hirdetés

Nagy átalakításokra kerülhet sor a Marvelnél, mivel bár A galaxis őrzői: 3. rész nem teljesített rosszul a mozikban, összességében nem tart ott a Marvel Filmes Univerzum, ahol az első három fázis idején, és ez igencsak zavarja a vezetőséget.

Még az is lehet, hogy visszahoznak majd elhullott karaktereket, és megteszik a jelen állás szerint utolsó film, a Titkos háborúk főszereplőjének Tobey Maguire Pókemberét és Hugh Jackman Wolverine-jét. Nem teszi könnyűvé a helyzetet Jonathan Majors botránya sem, aki az új, Thanos-méretű főgonoszt, Kangot alakította, de nem biztos, hogy folytatja vele a munkát a Marvel.

Hirdetés

Változásokat tesz szükségessé az is, hogy a Deadline jelentése szerint a Marvelek film előzetes jegyeladásai alapján 70 millió dollár körüli bevétel jöhet össze a nyitóhétvégén, ami kevesebb, mint az Örökkévalók 71,2 milliója, és épphogy megelőzi a DC szintén bukásnak számító filmjeit, a Black Adamet és a Flasht. Volt már egyébként rosszabb: ha nem számoljuk az egyik első MCU-s filmet, A hihetetlen Hulkot, a Hangya, az első Amerika Kapitány film, és a Thor vannak a lista legalján, mind 70 millió alatti nyitással, ám amikor ezek mozikba kerültek, a franchise népszerűsége még messze nem tartott ott, ahol a későbbiekben.

A Marvelek november 9-étől lesz látható a mozikban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)