Hirdetés

Komolyan Tobey Maguire és Hugh Jackman lesz az utolsó nagy Bosszúállók film két főszereplője?

|

Nagy bajban lehet a Marvel, ha már ilyen tervei is vannak.

Hirdetés

Nagyon küszködik most Kevin Feige és csapata, hogy kitalálja, milyen irányba lenne érdemes elvinni a Marvel Filmes Univerzumot, ugyanis az érdeklődés láthatóan csökken, félő, hogy a Marvelek sem fog olyan számokat hozni, amilyenekkel a Marvel boldog lehetne. 

A jelenlegi tervek szerint ezt majd a Deadpool 3 követi jövő májusban, aztán jön az új Amerika Kapitány, a Thunderbolts, a Penge, a Fantasztikus Négyes, és végül két Bosszúállók film, a Kang-dinasztia és a Titkos háborúk. Ez utóbbi kapcsán merült fel egy pletyka, aminek forrása egy kétes megbízhatóságú X-fiók, de azért elmélkedhetünk egy kicsit a felvetésen.

Hirdetés

MyTimeToShineHello nevet viselő, 142 ezer követővel rendelkező és alapvetően filmes hírekkel, pletykákkal foglalkozó fiók azt állítja, a Titkos háborúkban Tobey Maguire Pókembere, valamint Hugh Jackman Rozsomákja áll majd az események középpontjában. Előbbit a Pókember: Nincs hazaútban láthattuk újra a szerepben, miután jó néhány évet kihagyott, utóbbi pedig a Deadpool 3-ban tér majd vissza annak ellenére, hogy korábban elbúcsúzott karakterétől. Állítólag ők vezetik majd a TVA multiverzumos seregét, és jobban előtérbe kerül Tom Holland Pókembere is. Ezzel együtt Kangot - feltehetően Jonathan Majors színész ügyei miatt - háttérbe szorítanák, és valaki mást tennének meg Thanos utódjának az MCU következő főgonoszának szerepében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Korábban szó volt arról, hogy a Marvel visszahozná az eredeti Bosszúállókat, azokat is, akik meghaltak már valamely korábbi filmben - a multiverzum miatt semmi nem lehetetlen. A Titkos háborúk 2027-ben kerülhet a mozikba, addig még sok minden változhat, átrendeződhet, de a nosztalgiára építés már többször bejött a Disney-nek a Marvel és a Star Wars filmek terén is, úgyhogy Maguire és Jackman előtérbe tolásának volna marketingértéke.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)