Hirdetés

2. Rainbow Six: Siege 576 Média bajnokság - kövesd itt élőben!

|

Ma délután 5-kor elkezdődik a második Rainbow Six: Siege összecsapás, 8 csapat küzd a bajnoki címért. Szurkoljatok nekünk, figyeljétek a meccseket élőben!

Hirdetés

Mindenképp érdemes lesz lenézni ma a BarCraft 2-be (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.), mert ott zajlik majd 17:00-tól a 2. Rainbow Six: Siege 576 Média bajnokság, melyre mi is meghívást kaptunk.

Tavaly az első körben kiejtettük a PC Gurut (hah!), és végül a harmadik helyig meneteltünk. Most nem állunk meg a győzelemig, és szeretnénk, ha ezt a bíztatásotokkal együtt sikerülne elérni. Gyertek el, pacsizzatok le velünk, szurkoljatok nekünk a helyszínen; vagy ha erre nincs lehetőségetek, kövessétek a meccseket élőben, az alábbi stream elindításával. 

Watch live video from esporthuCS on www.twitch.tv

Egyébként ilyen menő mezünk lesz, csak jobb felbontásban:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)