Hirdetés

Szurkolj nekünk a 2. Rainbow Six Siege 576 Média Bajnokságon!

|

Idén is meghívást kaptunk a Rainbow Six Siege Média Bajnokságra, ahol három, youtuberekből álló csapattal, három gamer média csapatával, és a játék hazai forgalmazója, a PlayON osztagával mérkőzünk meg. Gyere és szurkolj a helyszínen!

Hirdetés

Márciusban, az első Rainbow Six Siege Média Bajnokságon fergeteges meccsek során szereztük meg a harmadik helyet, de most nem állunk meg a dobogó legfelső fokáig. Nagyban gyakorlunk, de a győzelemhez az is kell, hogy lássuk, nekünk szurkoltok. 

December 9-én lesz a 2. Rainbow Six Siege 576 Média Bajnokság, melyet ezúttal a Barcraft 2 esport bárban rendez meg a játék hazai forgalmazója, a PlayON. Összesen 8 csapat indul, a GameStar alakulatán (melyet mazur, TÁ, Kaci, az egyik videósunk, Ádám és én, Paca alkotunk) kívül ott lesz még a PC Guru, az IGN.hu, az Otherworld, a PlayON saját delegáltjai, valamint a Nokedli szaggatók (TheVR Jani és Pisti, Zsozé, BTURBO, Paplovag), a Try?Hard! (Isti, Imi, Greg, Kodi, dDave) és az AlwaysReload (TheCovery, Goodlike, Sirius, GGLaci, GG COrt3ZZ).

Így néztünk ki tavaly:

Kezdődik! #rainbow6 #playon

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

A meccsek várhatóan 17:00-kor indulnak, de a hely 14:00-tól nyitva van, úgyhogy gyertek, dobjatok be pár koktélt, beszélgessetek, beszélgessünk. Ha mégsem tudtok eljönni, az eseményt nálunk is követhetitek, vagy ezen a Twitch csatornán keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)