Hirdetés

Komoly tervei vannak a Microsoftnak a Halo: Infinite-tel az e-sport terén

|

A fejlesztők célja az, hogy a legjobb e-sport programokat valósíthassák meg a széria történetében.

Hirdetés

Noha a Halo franchise messze nem örvend már olyan általános népszerűségnek, amilyennek a Halo 3 idején, ettől függetlenül rengetegen várják Master Chief bevetéseinek következő fejezetét. Nem titok, hogy mind a Microsoft, mind a 343 Industries azon dolgozik, hogy visszaállítsák a széria reputációját, aminek hatalmas részét a fantasztikus multiplayer meccsek adták, ezért most egy olyan együttműködést jelentettek be, melytől a hatalmas sikereket várnak az e-sport terén. 

Hirdetés

A legutóbbi közlemény szerint a fejlesztési munkálatokba bevonták az Esports Engine nevű vállalatot, akik e-sport rendezvények szervezésében, közvetítésében és lebonyolításában is hatalmas tapasztalattal rendelkeznek. A cég a 343-n belül felállított Halo Championship Series csapattal karöltve dolgozik majd, hogy megalkossák a lehető legszórakoztatóbb és leggördülékenyebb Halo e-sport rendszereket, emellett az Esport Engine lesz a játék hivatalos globális menedzsment partnere is.

"Missziónknak tartjuk, hogy a lehető legjobb e-sport programot szállítsuk le, amit a Halo sorozat valaha látott fennállásának 18 éve alatt, és nem tudunk jobb partnert találni erre, mint a régóta Halo rajongókból és e-sport veteránokból álló Esports Engine-t."

- olvasható a Microsoft közleményében. A Twitteren is bejelentették az együttműködést, itt pedig az Esports Engine vezérigazgatója, Adam Apicella azt is elárulta, hogy olyan alkalmazottaik is lesznek, akik teljes munkaidőben a Halo: Infinite-et kel pörgessék, hogy később a legjobb e-sport programokat szervezhessék meg a tapasztalatok alapján. 

Ti az egyjátékos módért vagy a multis meccsek miatt várjátok inkább a Halo: Infinite-et?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)