Hirdetés

EA Play 2019 - közel tizenöt percnyi Star Wars Jedi: Fallen Order gameplayt mutattak nekünk

|

Végre mozgás közben is megnézhetjük a Respawn Entertainment legújabb alkotását, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert.

Hirdetés

Miután több ígéretesnek tűnő egyjátékos Star Wars játékot is elkaszáltak az utóbbi években, sok rajongó már el is vesztette a reményt, hogy valaha játszhatunk a Star Wars Jedi Knighthoz hasonló ütős single player játékot, legalábbis egészen addig, amíg a tavalyi EA Playen be nem jelentették a Star Wars Jedi: Fallen Ordert.

Hirdetés

Egészen idáig csak egy sztorielőzetest láthattunk a játékból, viszont az EA Play során most végre magát a játékot is megnézhettük egy tizenöt perces, vágatlan gameplay bemutató keretében.

Az Electronic Arts szerencsére nem vesztegette nagyon az időt, Vince Zempella és Stig Asmussen rövid felvezetését követően rögtön rá is tértek a lényegre és megmutattak egy viszonylag hosszabb, egybefüggő szekciót a játékból, amiből már most elég sok dolog kiderült: ahogy arra lehetett számítani, nem csak harcolni fogunk, viszont mind a csatában, mind pedig a platformszekciókban fontos szerepet játszik majd az Erő használata.

Az Erő nagyjából úgy működik, ahogyan azt elképzeltük, viszont a Respawn fejlesztői egy-két sajátos csavart is bevezettek a szokásos képességek mellé: többek között képesek vagyunk arra, hogy mind tárgyakat, mind pedig ellenfeleket lelassítsunk (valahogy úgy, ahogy ezt Kylo Ren is csinálta Az ébredő Erőben), aminek a videó alapján rengeteg helyzetben vehetjük majd hasznát. Régi ismerősök is visszatérnek, rögtön a videó elején láthattuk például Forest Whitaker cameóját, ő ugyebár Saw Gerrerát alakította a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben és a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban. A helyi élővilágot is megismerhettük közelebbről, rohamosztagosok mellett pókszerű lényekkel is összeakasztotta főhősünk a fénykardját. 

Minket mindenképpen meggyőzött ez a rövid bemutató és alig várjuk, hogy lecsaphassunk rá november 15-én, amikor is megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)