Hirdetés

E3 2016 - videón a Star Wars Battlefront Bespin DLC

|

Lando Calrissian kontra Dengar, lázadók kontra Birodalom - a Star Wars Battlefront új DLC-je a Felhővárosba visz minket.

Hirdetés

Igazából mindent tudunk már a Star Wars Battlefront következő letölthető csomagjáról, ami szemben az Outer Rimmel, a nagy méretű ütközetek kedvelőinek fog igazán tetszeni.

A Bespin DLC június 21-én jelenik meg, és négy új pályát hoz, melyek mindegyikének Cloud City ad otthont. A két új hős Lando Calrissian és a kevésbé ismert fejvadász, Dengar lesznek. Ha csak játékmenet és nem élmény szempontjából nézzük, nem a karakter kiléte a fontos, hanem a képességei - ezt már Nien Nunb esetében is láthattuk, ő hasznos tagja lett a csapatnak. Videó még nem volt, de most van, nézzétek meg fent, és mondjátok el, hogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)