Hirdetés

E3 2019 - bemutatkozott a Warframe legújabb kiegészítője

|

Az Empyrean kiegészítő egy igen ütős új játékmóddal toldja meg a már amúgy is tartalomban gazdag Warframe-et.

Hirdetés

A Warframe egy elképesztő és egyben tiszteletreméltó karriert futott be az elmúlt néhány évben, a legújabb kiegészítőt elnézve pedig egyértelmű, hogy a fejlesztőcsapat minden siker ellenére sem csak a babérjain ücsörög.

Hirdetés

A játék közösségi menedzsere, Rebecca Ford is vendégeskedett a PC Gaming Show színpadán, hogy még a TennoCon előtt bemutassa a közönségnek a Warframe legújabb kiegészítőjét, az Empyreant, melynek legfontosabb újítása, hogy egy új játékmód keretein belül hajókkal is csatázhatunk. Ezt nagyjából úgy kell majd elképzelni, hogy hármas csapatokban keringhetünk űrjárgányainkkal a bolygók körül, miközben az ellenséges hajókkal küzdünk. Persze nem csak lövöldözni fogunk, minden csapattagnak különböző feladatokat kell ellátnia, hogy a űrhajónk épségben átvészelje az ütközetet.

Egyelőre sajnos olyan nagyon sok részletet nem tudtunk meg, viszont július 6-án a TennoCon során végleg lerántják a leplet az összes érdekességről. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)