Hirdetés

E3 2019 - kiszivárgott a Marvel's Avengers E3-as demója nézhetetlen minőségben

|

Ha minden vágyad egy másik srác fejbúbját nézni, hogy láthass pár apró részletet a Marvel's Avengers játékmenetből, akkor ez a te napod.

Hirdetés

Mi még mindig azon tanakodunk a szerkesztőségben, hogy vajon mennyire lenne nagyon jó egy Marvel Gaming Universe, de közben folyamatosan ömlenek az új infók a Square Enix meglehetősen várt játékáról. Legutóbb éppen azt hallottuk, hogy az E3 2019-en kipróbálható demó során kiderült, hogy nem lehet majd a fő kampányt coopban játszani, csak mellékszálakat. De akadnak olyan résztvevők, akik ennél is többet akarnak nyújtani az internet népének.

Hirdetés

A kamerás mozifelvételek legrosszabb korszakát idézi fel az a titokban rögzített gameplay, amit érthető okokból nem illesztünk be erre az oldalra. Viszont előre szólunk legalább, hogy valódi élményt (vagyis annak lenyomatát) nem nagyon szabad remélni tőle, de legalább mozgás közben látszik valami abból a küldetésből, amit a színpadi bemutatón láthattunk. De tényleg csak nagyon kicsi valami látszik, mert egy srác busa feje kitakarja a képernyőt. Ha ennek fényében is érdekel titeket a dolog, erre tessék, de gyorsan, mert ki tudja, milyen hamar törlik az illetékes elvtársak. 

Ti mit gondoltok, milyen lesz a Marvel's Avengers?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)