Hirdetés

E3 2018 - többféle fegyver lesz a Cyberpunk 2077-ben

|

A CD Projekt RED tesz róla, hogy legyen mivel odapörkölni a kellemetlen alakoknak.

Hirdetés

Hatalmasat ütött a Cyberpunk 2077 bemutatkozása, alig várjuk már, hogy hosszabban is elmerülhessünk a játék elképesztő világában, azonban addig is nem marad más hátra, mint az információk vadászása - most is kiderült például egy izgalmas részlet

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben temérdek karakterrel fog összehozni a sors és közülünk bizony nem mindenki lesz barátságos. Ahogyan azt az E3-as trailer is prezentálta, a sci-fi szerepjátékban nem leszünk védtelenek, most pedig kicsit ahhoz is közelebb kerültünk, hogy mikkel védhetjük meg magunkat a rosszarcoktól. A játékmenet során egyaránt lesz távolsági és közelharc is, ezáltal lőfegyvereket és rövidtávon halálosakat is forgathatunk majd, ráadásul az utóbbihoz kapcsolódó harcrendszert a The Witcher 3: Wild Hunttól örökölte meg a játék.

Ami a lövöldözést illeti, választhatunk energiafegyvereket, a falakon és NPC-ken is áthatoló tech fegyvereket, valamint  okosfegyvereket is, amelyek nyomon követik az ellenfeleket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)