Hirdetés

EA Play - visszatér Alex Hunter a FIFA 18 sztorimódjában

|

A FIFA 18 továbbfejleszti a tavalyi epizódban megismert The Journey sztorimódot, amiből egy kis ízelítőt kaphattunk az EA Playen bemutatott előzetesben.

Hirdetés

Ugyan az EA vezetőségének egyik legnagyobb focirajongója, Peter Moore elhagyta a kiadót, hogy a Liverpool FC-t igazgassa, az EA Play ezúttal sem múlhatott el labdarúgás nélkül. A FIFA 18 trailere pedig pont olyan, mint vártuk.

Az EA Canada ezúttal kicsit több tapasztalattal fogott neki az új, Frostbite motor hajtotta résznek, így a látvány ha lehet, még magasabb szintet képvisel. Láthatjuk azt is, mennyit sikerült csiszolni a játékosok eddig is gyakran ijesztően valószerű mozgásán. A FIFA 18 The Journey módjából pedig természetesen nem maradhatott ki a Alex Hunter, akit az első részben is megszerettünk. 

További hírek az Electronic Arts bemutatójáról EA Play aloldalunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)