Hirdetés

E3 2016 - hamarosan leleplezik a Destiny új kiegészítőjét

|

A Bungie még a Los Angeles-i expó előtt felfedi nekünk, hogy mi lesz a Destiny következő kiegészítője.

Hirdetés

Őszintén meglepődnénk, ha a Destiny pletykált új kiegészítője nem szerepelne a Sony E3-as konferenciáján, de a Bungie és az Activison most megerősítette, hogy még a nagy esemény előtt lerántják a leplet a vadonatúj tartalmakról. 

A Destiny: The Taken Kinget már szinte el is felejtettük, így éppen itt az ideje a következő csomagnak, amely a fejlesztőcsapat információi szerint még az E3 2016 előtt, jövő héten csütörtökön, azaz június kilencedikén, 19:00 órától kerül bejelentésre a Bungie Twitch-csatornáján. Az új kiegészítő egy korábban kiszivárgott plakát alapján a Rise of Iron névre hallgathat és Lord Saladin, az Iron Banner mestere szerepelt a poszteren.

Egyelőre ez minden, amit nem hivatalosan hallottunk a Destiny következő kiegészítőjéről, bár már a Destiny 2-re is igencsak kíváncsiak lennénk. Nézzétek sűrűn E3-as aloldalunkat a legfrissebb hírekért, a Bungie bejelentéséről is elsők között írunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)