Hirdetés

A Square Enixnek is lesz mit mondania az E3 2021 keretében

|

A kiadó idén is külön bemutatóval készül a 2021-es E3-ra.

Hirdetés

Remélhetőleg azzal, hogy visszatér az E3 és a Summer Game Festet is szorosabbra szabják, nem fogunk megint belecsúszni a streamek káoszába. Eddig tarthatónak tűnik a helyzet, bár még csak a Ubisoft jelentette be, hogy mikorra készül prezentációval. Rajta kívül olyan kiadók vesznek még részt a digitális expón, mint az Xbox, a Nintendo, a Konami, a Capcom, a Koch Media, a Take-Two Interactive és a Warner Bros. Games, de ezek közül nem mindegyik tart saját bemutatót. 

Hirdetés

A Square Enix viszont igen. A vállalat elnöke, Yosuke Matsuda a Nikkel XTrendnek nyilatkozva árulta el, hogy a júniusi E3-ra készülnek bejelentésekkel, érdemes lesz figyelemmel követni. Összefoglalója szerint az Outriders április elsején jött ki, ezt áprilisban követi a NieR Replicant ver.1.22474487139, majd júniusban a Final Fantasy VII Remake Intergrade lesz a soros, viszont hogy milyen felhozatalra számíthatunk tőlük azután, azt többek között az E3-on fogják tisztázni.

Sajnos Matsuda nem beszélt róla, hogy milyen játékokról esik majd szó nyáron, de természetesen a Reseterán azonnal megindultak a spekulációk: a fórumozók olyan címeket írtak össze, mint a Final Fantasy XVI, a Forspoken, a Marvel's Avengers - Black Panther War for Wakanda kiegészítő és talán valamiféle Kingdom Hearts újdonság is, tekintve, hogy közeleg a széria 20. évfordulója. Kíváncsian várjuk, hogy a jóslatok közül mik igazolódnak be. Bármi is, mi megírjuk.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)