Hirdetés

Resident Evil 7 - mégsem mutatják be az E3-on?

|

Egy, a Capcomhoz közel álló forrás szerint mégsem kerül sor a Resident Evil 7 bejelentésére az idei E3-on.

Hirdetés

Múlt héten indultak meg a találgatások a Resident Evil 7 bejelentésével kapcsolatban, amikor is egy rejtélyes kép bukkant fel az internet sötét bugyraiban.

A poszteren a Resident Evil 7 feliraton kívül a "The War Ends Now" alcím látható, ez pedig elég volt ahhoz, hogy egyesek rögtön E3-as bejelentést kiáltsanak. Egy, a Capcomhoz közel álló forrás szerint azonban erre nem fog sor kerülni, már csak az a kérdés, vajon hihetünk-e ennek az ismeretlennek.

A Resident Evil 6 nem éppen úgy teljesített a pénztáraknál, ahogy azt a Capcom remélte, a pár nappal ezelőtt PC-re is megjelent Resident Evil: Revelations viszont egészen kellemesre sikerült. A sorozat azonban már túlságosan eltávolodott gyökereitől, és a rajongói visszajelzések alapján érzik ezt a cégnél is, éppen ezért gondolkodnak egy Resident Evil rebootban. Az E3 2013-on remélhetőleg kiderül, mi pletyka és mi nem a sorozattal kapcsolatban. Ti minek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)